Tjenester

ABC-Dyreklinikk Lillehammer AS er en liten klinikk i Søre Ål som tilbyr en rekke tjenester som dekker de vanligste behov kjæledyret ditt har. Vi er tre engasjerte ansatte, hvorav en veterinær, som gjør vårt beste for at dyret ditt skal få en god opplevelse på klinikken. Vi driver vanlig poliklinikk med helsesjekk og vaksinering. Ved behov å gå mer i dybden, har klinikken laboratorie med mulighet for å analysere blodprøver og ta celleutssstryk som vi analyserer ved mikroskopi.

Kjæledyrpass og reise


Vi utsteder kjæledyrpass og attesterer behandling mot revens dvergbendelorm dersom du skal reise utenlands. Vi hjelper deg dersom du er usikker på reglene når du har vært utenlands og skal inn til Norge igjen.

Røntgen og ultralyd


Klinikken har også digitalt røntgen og ultralyd. Vi tar røntgenfotografier for avlesning av hofteleddsdysplasi og albueleddsdysplasi hos Norsk Kennel Klubb. Veterinæren er sertifisert til å utstede patella-attest.

Kliniske utredninger


I tillegg driver vi kliniske utredninger for indremedisin, allergi, hudlidelser, haltheter, fødselshjelp og bløtvevsperasjoner som sterilisering, kastrering , fjerning av betent livmor, fjerning av fremmedlegemen i tarm og keisersnitt. Ved behov henviser vi pasienter videre dersom vårt utstyr eller kompetanse ikke skulle strekke til.

Tannhelse


Klinikken utfører tannrens og vi har tannrøntgen. Vi har også kompetanse til å trekke tenner dersom dette er nødvendig for hunden eller katten din.

Vi samarbeider med Dyrebeskyttelsen


ABC-Dyreklinikk Lillehammer samarbeider med Dyrebeskyttelsen. Alle bortkomne dyr får en sjekk hos oss, og vi sørger for at de har det bra. Om dyrene er merket med microchip kan de sjekkes mot dyreidentitet.no/ og vi finner eieren. Om dyrene skal omplasseres kastrer eller steriliserer vi dyrene, vaksinerer og chipper før de kommer til sin nye eier.

Ta kontakt med ABC Dyreklinikk Lillehammer her.